LEK, SPRING OCH STÅHEJ, JAG ÄR EN FET TJEJ

Träningen har gått superbra idag! Känner mig verkligen peppad för att klara detta nu. Christian ska ha en fin flickvän, han ska inte skämmas för att dras med en fet och sladdrig brud. Ush. Jag ska bli smal, han ska tycka jag är sexig, vilja visa upp mig! Han kommer älska mig mer som smal.

Idrotten i skolan; hinderbana
Första gympasset (kl 14.45); 10 min jogg, mage och bröst
Andra gympasset (kl 17.40); -200kcal på rullbandet, axlar och ländrygg
Jag hann inte gå på rullbandet så länge idag för mamma skulle hem tidigt från gymmet..

Har ätit helt okej idag ändå:
1 fincrisp m. vegetarisk skinka och keso + vatten
1 morot och vitlökssås + vatten
1 fincrips m. vegetarisk skinka, banan + vatten
1/3 laxfilé m. pesto, en potatis + vatten

Lite för att vara mig.. Ganska mycket för er antar jag? Men jag följer planen bra hittils!


JUST WALK WITH ME FOR A WHILE, PLEASE

Mycket plugg de kommande veckorna, helt stört. Men nu vet ni varför det kanske bli sämre uppdatering ibland.

Nåja, jag var ute och promenerade i morse. Det var rätt fint. Klockan var sju, allt var så stilla. Inga bilar, inga människor, bara jag och fåglarna. Det har sina fördelar ibland att bo på landet.
Undra hur många gångar jag gått min runda runt våra små byar (tar exakt 45min). Så många minnen. Både de underbaraste och de värsta minnen har jag genomgått här. Det är nog därför jag älskar min runda så mycket. Det är en tur genom mitt liv. Så många tårar som rullat ner för mina kinder här, så många skratt som gjorde att jag fick ont i magen, så många cigaretter som antagligen gjort mina lungor svarta, så många kyssar med Christian, så många låtar jag lyssnat på medan jag gått där. På sommaren är det om ännu finare; gröna ängar, åkrar, fåglar och lugna kossor. Åh längtar till att få gå genom gröna trädalléer igen, och skapa nya minnen. Jag hatälskar min runda.


.


BLI-SMAL-TILL-ÄLSKLING-KOMMER-HEM-PLANEN

Måndag
14.45 – 16.15 bröst, mage + kondition (jogga)
och
17.40 – 19.30 rygg, axlar + kondition (caloriegoal)
Tisdag
14.00 -16.15 ben, biceps + kondition (caloriegoal)
Onsdag
Vila
Torsdag
16.30 – 17.45 triceps, mage + kondition (jogga)
eller
15.20 – 17.45 triceps, mage + kondition (caloriegoal)
Fredag
14.40 – 16.15 det jag eventuellt missat + kondition (jogga&caloriegoal)
Lördag
Minst en promenad på 45min. Om jag kan åka till gymmet ska jag köra kondition (jogga&caloriegoal)
50 vanliga situps, 50 sneda situps, 50 utfall (25 på vadera ben), 50 armhävningar (25 smala, 25 breda), 50 tåhävningar
Söndag
Minst en promenad på 45min. Om jag kan åka till gymmet ska jag köra kondition (jogga&caloriegoal)
50 vanliga situps, 50 sneda situps, 50 utfall (25 på vadera ben), 50 armhävningar (25 smala, 25 breda), 50 tåhävningar

Jag får bara missa en dags träning i vecka (enda ursäkten är plugg/vänner)!

Frukost
1 fincrisp m. keso + paprika/vegetarisk skinka
Vatten
Lunch
Det som serveras i skolan (LITE!)
eller
Mat med sallad (bara äta salladen)
Vatten
Middag
Det som serveras hemma (LITE!)
Vatten

(Ska äta bara för att ämnesomsätningen ska hålla sig kvar någolunda)
Äta så lite kolhydrater som möjligt
Ta med gurka (14kcal/100g) till skolan/hemma om jag blir hungrig

Förbjudet

inte salta maten, glass, kakor, muffins, bakelser, godis, chips, ostbågar, yoghurt, popcorn, proviva, juice, nötter, mjölk, saft, ost, mm…
(Allt dåligt alltså)



Låter det bra?


DET ÄR FINT ATT VARA VID LIV EN DAG TILL

Ändrade planer, Christian åkte i morse för att slippa stressa till flyget i Stockholm. Jag är ett jävla känslovrak. Jag går från att sitta och hyperventilera för att jag gråter, till att känna inget alls, till att vara glad för honom, och så går det om och om igen. Saknar honom redan, men det är skönt att veta att han kommer tillbaka snart. Eller ja.. fem veckor, men jag hoppas det går snabbt. Jag ska begrava mig i träning, plugg och mina vänner så då kanske det går snabbare!

Tänker lägga upp min "bli-smal-till-älskling-kommer-hem-plan" senare ikväll!

.


NÅGONSTANS MELLAN BIBELN OCH MIN PORR

Jag var på stan igår med mamma för vi skulle köpa nya träningskor eftersom mina vanliga löparskor har gått sönder. Vi går in på stadium och jag går mot löparskorna medan mamma går mot inomhusskorna.

Jag: Mamma, jag vill inte ha inomhusskor, jag vill ha löparskor.
Mamma: Varför då? Du springer ju aldrig!?
Jag:...
Mamma:
Du gör ju inte det?
Jag: Jag kanske ha tänkt att börja!!!!!!!!!!

Mamma alltså, vet precis vad hon ska säga för att knäcka mig omedvetet. Den kommentaren sved så jävla mycket, trodde jag skulle börja gråta samtidgt som jag ville hoppa på henne av ilska. Jag ska fan visa henne! Jag ska börja springa, jag ska springa, springa, springa till jag blir så jävla smal och hon börja tänka lite innan hon öppnar munnen.

Dock fick jag ett par löparskor, det är jag jätteglad för.


JAG ÄR EN VAMPYR, JAG SUGER OCH SPYR

Tumblr_lgqsfieqo51qeo5ld_large
.
Jag har ju sportlov denna veckan, perfet tajming ändå eftersom Christian åker på lördag. Jag ska åka till honom imon och stanna tills han åker. Åh, jag har fortfarande inte förstått att han ska vara borta fem veckor. Jag vet ju det, men det har liksom inte sjunkit in riktigt än.. Fem veckor utan min finaste, inte ligga i sängen och hålla om varandra, inga pussar, inga kramar, inget skratt, inget sex, ingen Christian. Jag kommer sakna honom något sjukt.. Fast jag vet ju att han kommer ha galet kul där nere så det är jag ju glad över!

Föresten, iochmed att det är lov kan jag inte ta mig till gymmet. Bara igår.. Då brände jag 400kcal på löpbandet och sen ~ 200kcal på styrkan (mage och axlar). Nåja, bättre än inget. Plus jag promenerade lite på morgonen. Men åt som vanligt som en jävla gris. Ska ta igen denna vecka när älsklingen har åkt iväg! Ska bli smal tills han kommer hem.
Chocka honom.


JAG TÄNKER ÄR DU OCKSÅ SJÄLV?


Om det är svårt att läsa så står det:
Hej! Kan du inte lägga upp en bild på hur du ser ut, känner mig tveksam till att du är så tjock :/

Med allt mitt hetsande så är det ganska självklart att jag är fet. Sedan tränar jag inte alls så mycket som jag borde. Jag är precis lika dallrig och äcklig som jag säger att jag är.. Det är ju därför jag inte vågar lägga ut några kroppsbilder..  Ska vi köra en deal då? Jag lägger ut en kroppsbild på mig när Christian kommer hem från Thailand, dvs. 2 April. Vad säger ni om det, skulle det vara kul? Det kanske gör mig ännu mer motiverad till att inte fläska i mig en massa mat, och träna mycket mer! Förhoppningsvis fungerar det ju iallafall som revese thinspo om jag inte har gått ner!


DET ÄR ETT NYTT SPEL, JAG VILL INTE VARA MED


.
Jag vill också ha vassa knän.

Föresten, jag har skapat en ny hotmail som ni kan maila till eller så om ni har lust. Innan hade jag min vanliga mail, men det blev lite för oanonymt kände jag. Hur som helst så är det bara att maila om ni har frågor eller bara vill snacka. [email protected]


LET'S DANCE AND FORGET ALL OUR FIGHTS

Blev utmanad av finaste Narrow

4 TV-program jag ser:
Family guy
The big bang theory
Vetenskapens värld (hehe..)
Skins

4 saker jag gjort idag:
Promenerat
Kollat på Skins
Suttit vid datorn
Borstat tänderna
(Det är ju bara morgon än..)

4 saker som jag längtar efter:
Sommaren
Älsklingen
Ayia Napa resan med tjejerna
Fylla 18

4 saker på önskelistan:
En smal kropp
Långt fint hår
Fred på jorden
Bra självkänsla

4 saker jag avskyr:
Att mina hjärna lurar mig till en massa saker
Min kropp
Djurplågeri, våld, våldtäktsmän och all den skiten
Vara med på kort

4 personer jag utmanar: 
Ehm.. Jag vet inte riktigt vilka som fått denhär utmaningen än, så den som känner sig manad är utmanad av mig!

INTE MISSA TRÄNINGEN, DÅ BLIR JAG FETARE

Sjukt stressad igår, men kunde inte missa träningen för allt i världen.
 Började med att jag försov mig vilket inte var så roligt eftersom jag skulle duscha och fixa mig för jag skulle till finaste pojkvännen på kvällen.  Hann till skolan i tid, hade mina lektioner. Nästintill sprang till gymmet för att jag skulle hinna träna lite iallafall. Jag körde -400kcal på löpbandet, hoppade in och ur dushen på två röda. Sprang ner för att möta pappa som skulle skjutsa hem mig. Sminka, packa, platta etc. Åka in till staden för att överraska min bästavän som fyller 18 idag, hon blev så himla glad, hon började gråta. Fina fina Linnéa ♥ Efter det så åkte jag hem till efterlängtade Christian.

Dagen gick bra matmässigt. Ingen frukost, två morötter till lunch och 1 pizzaslice på överraskningsfesten (eeuw). Jag hann med och träna en liten stund också, vilket var tur! Hoppas jag gick +-0, eller minus igår iallafall. Har inte riktigt koll på mycket kalorier det var i den pizzaslicen..


I'D RATHER FEEL PAIN THAN NOTHING AT ALL

Tumblr_lgqv9wnhtk1qcr2jjo1_500_large
.
Känner ingenting, ingen glädje, ingen sorg, inget alls. Jag hatar när jag får de perioderna när jag inte känner någonting alls. Jag är vanligen hur känslosam som helst, känner ilskan jag känner lycka. Men ibland får jag mina perioder när jag inte känner något alls, som tur håller det bara på i kanske någon timme. Men de timmarna är fruktansvärda. Jag hatar att inte känna något alls. Jag kommer falla tillbaka bara för att känna någonting. Jag känner hellre smärta. Fan.


TOGETHER WE COULD BRAKE THIS TRAP

-300kcal på löpbandet, styrka baksida ben och mage -250kcal
Bättre än inget I guess..


.

I MAY BE ALONE, BUT I AM NOT LONELY

Jag hoppar runt lite bland de olika "grupperna" vi har i vår klass, jag umgås och pratar med alla. Hänger mest med Hanna och dem, eller Johanna och dem. Men jag hör inte hemma hos någon. Jag är inte en del av vi eller oss. Jag har ingen i klassen jag går ut och röker med, jag har ingen som väntar på mig, jag har ingen som tänker på att bjuda in mig först. Jag är ensam i gruppen. Alla andra har någon, två och två står de i rad. Amanda lämnad ensam, som vanligt.
Det är inte så att de är inte elaka mot mig, tvärtom. Men jag har ingen där som jag umgås med. Jag blir liksom genomskinlig. De ser mig som den glada bruden som hänger med alla, de tar för givet att jag har någon.  Det har jag inte. Jag har ingen i klassen. Bara att de ens går på var eviga dag att jag är glad, är ett stort fett skämt.

Kom att tänka på detta när jag skulle fylla i ett formulär till FN-rollspelet, vi skulle önska två personer vi ville bo med på hotellet. Vem skulle jag välja? För jag vet att ingen skulle välja mig. Aldrig Amanda som förstahandsval. Har aldrig varit, kommer aldrig vara. Jag började gråta.

Kan inte jag bli vald först någongång?

Tumblr_lgrucydkjl1qcz33fo1_500_large
.


BABY, DID YOU FORGET TO TAKE YOUR MEDS?

Mina jeans sprack nyss.. Jag är för fet, det var därför de sprack.
Jag orkar inte detta, kan jag inte bara få vara smal och accepterad?

DEN HÄR STADEN GÖR MIG GALEN IKVÄLL...

Äta, äta, äta, äta, äta, äta, äta, äta, äta, äta, äta, äta, äta, äta, äta, äta, äta, äta, äta, äta, äta, äta, äta,äta, äta,
äta, äta, äta, äta, äta, äta, äta, äta, äta, äta, äta, äta, äta, äta, äta, äta, äta, äta, äta, äta, äta, äta, äta, äta, äta,
äta, äta, äta,  äta, äta, äta, äta, äta, äta, äta, äta, äta, äta, äta, äta, äta, äta, äta, äta, äta, äta, äta, äta, äta, äta
Det är allt jag gör nu för tiden, jag som skulle bli skinny.. Ska byta ut det igen mot;
träna, träna, träna,  träna, träna, träna, träna, träna, träna, träna, träna, träna, träna, träna, träna, träna, träna
träna, träna, träna, träna, träna, träna, träna, träna, träna, träna, träna, träna, träna, träna, träna, träna, träna
träna, träna, träna, träna, träna, träna, träna, träna, träna, träna, träna, träna, träna, träna, träna, träna, träna.

Jag kommer ihåg när jag inte klarade av att äta ens halva burken av en Risifrutti. Jag ska tillbaka!
Tumblr_lgoh16amht1qdn4nso1_500_large
.


DU SÄTTER SJÄLV DINA GRÄNSER

.
Jag vill vara lika fin. Det går inte om jag håller på såhär... Hjälp mig bli smal.

JAG MINNS ALLT SOM NAGLAR MOT GLAS

4 bullar
250ml glass
3 clementiner
4 ostmackor
16 morötter
2 portioner makaroner med pesto
8dl smoothies (hallon, blåbär, youghurt, apelsinjucie)
5dl fet vaniljyoghurt, med massa o'boypulver på.

Börjarde gårdagen med inget annat än vatten och silicatabletter, hann inte äta för jag "försov mig". Åt inget i skolan, jag "hann" inte då heller. Men när jag hade varit hemma ett tag tänkte jag ta en bulle. Det gick, som ni kan se, åt helvete. Allt detta på drygt två timmar. Jag trodde jag skulle spricka. jag säger ju att om jag ta en tugga är allt förstört. Det går inte att stoppa mig..


DET FÖRFLUTNA HINNER UPP MIG OCH JAG KOMMER IHÅG ALLA SVEK JAG EN GÅNG FÖRLÄT

Tumblr_ldjdhixltv1qal86io1_400_large
.
Joggade 10 min idag igen!
Jag klarar det, det är sjukt. Jag suger ju egentligen på att jogga, men jag klara tio min nu! Sen körde jag även ett stenhårt axel och rygg pass. (Hoppas jag kan låta mig själv glädjas av detta en lite stund iallafall, innan hjärnan kickar in)


Edit: det dröjde inte länge (hann knappt publicera inlägget) till jag kom på att jag ätit miljoner ggr mer än vad jag har förbränt idag. Jag är ett äckel. Ett tjockt äckel som är lat och bara dallarar, som pustar när den går för det är jobbigt. Äckel.


SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN!

Tack för alla fina frågor, trodde det knappt skulle vara någon som skulle fråga. Men ni fyllde mitt stora behov av bekräftelse. Tack igen, tusen gånger!


Vad har du testat för droger?
Lär vara hatad av de flesta av er nu...
Spice (både upp och ner) när det var lagligt, brunt & grönt samt metamfetamin. Meth kommer jag aldrig testa igen, för jag vet att jag kommer fastna och jag vill inte, även att jag mår så sjukligt bra på det ruset.. så mår jag så galet dåligt dagen efter.

Skulle du kunna plastikoperera dig? -Om ja, vad?
ALLT! Eller ja, jag intalar mig själv att mina bröst är fina så jag har något som jag inte har komplex för. Men annars finns det alltid något jag vill ändra med allt.. Vilken tonårsmisär egentligen när man vill plastikoperera sina fingarar, nacke, rygg.. allt.

Vilken är din favoritfilm?
Åh, kan inte välja en, jag tar mina tre bästa! Moulin rouge (drama, kärlek, musikal), White chicks (komedi), 2:37 (drama, verklighetsbaserad)

Vad gör du när du inte kan somna?
Helt ärligt? Jag börjar gråta. Jag klarar inte av mörkret, jag är så van vid att kunna somna snabbt. Allt för många tankar kommer då. Det är ett helvete när jag inte kan somna. För att försöka stilla detta brukar jag sätta på en tecknad film i vardagsrummet och hetsa. mycket.. Allt för att dämpa ångesten. Innan brukade jag skära mig på natten också om jag inte kunde somna, jag blev ju så lugn. Men nu har jag slutat med det.

Vad vill du jobba med när du blir äldre?
Jag är inte riktigt säker än, men jag tror jag vill arbeta som socionom. Hjälpa människor, få dem ur sitt lidande. Att kuna lappa ihop någon annans liv, hjälpa dem ta sig upp ur skiten, det är nog det finaste man kan ha som jobb. Men frågan är om jag skulle klara det med mitt psyke..
Rädda världen. Eller djurpolis (haha, töntigt) för att skydda de fina små liven, men då måste jag nog läsa massa naturkunskap och det gillar jag inte så överdrivet mycket!

Vad väger du och hur lång är du?
Jag är 169cm lång (kort?), vad jag väger vet jag inte eftersom Christians våg är borta. Förlitar mig numera på måttbandet. Men senast låg jag på 67kg......................... äcklig, fet, dallrig, slusk. Jag tror det ligger under det nu, hoppas jag!

Du vet att du är himla fin va? För det är du!
Tack vad gullig du är, du är himla fin ♥ Sådana kommentarer värmer så himla mycket även om det är svårt att ta emot!

Vad är din dröm? Att göra som vuxen, någon passion?
Med risk för att låta klychig; allt jag vill i framtiden är att må bra, vara frisk från mina mattankar, vara lycklig, att mina nära och kära mår bra. Jag vågar inte hoppas på mer, för jag avskyr att bli besviken. Jag lägger alltid upp olika scenarion i mitt huvud om hur fint det kommer vara, men jag vill inte bli besviken. Bättre att låta drömmen vara öppen. Men att vara smal, hålla fast vid min älskade Christian och mina fina vänner (familjen också), vara snygg.
Någon passion har jag inte längre, målandet får mig bara att tänka på gamla tider när jag målade för att trösta min själv, målandet är förknippat med något hemskt. Musiken skulle man väl kunna säga är min passion, likaväl som att mina nära och kära är min passion. Jag vill inte gör de missbelåtna. Att hjälpa människor/djur är något jag vill göra i framtiden. Fixa någon annans liv, även att jag inte själv kan rå bot på mitt eget. Det är fint!

Hur ser en vanlig matdag ut för dig?
Om det ändå fanns en "vanlig" matdag för mig. Alla dagar är olika... Men det brukar variera mellan;
- börja dagen med fasta och framåt kvällen hetsa för tre personer
- gå upp extra tidigt för att kunna hetsa och fortsätter hela dagen, konstant, stanna uppe hela natten för att hetsa
- fasta hela dagen
Kort sagt, så fort jag fått i mig minsta lilla är det kört. Då går det inte att stoppa mig, jag äter allt som finns i matväg.. Jag vet att jag kan fasta, så länge jag inte ta en enda bit av något. En liten tugga och allt är förstört, så då kan jag likaväl hetsa resten av dagen och dränka mina sorger i matensvärld.

Hur gammal är du?
Fyller 18 i sommar

Hur lång är du?
169cm

Vad väger du?
Som sagt skrev innan att jag inte visste för tillfället, men omkring 67kg... äcklas ni nu när ni vet sanningen?

Vilken stad bor du i?
Kalmar, eller ja en liten skitby utan för egentligen där det finns fem hus. PARTY!

Vilken linje och klass går du i?
Samhälle internationell inriktning, SP09C

Vad har du för drömmar?
Läs tidigare.  Men har ingen specifik, jag vill inte bli besviken..

Berätta något intressant om dig själv
Ehm.. jag har habbituellt luxerbara axelleder. Med andra ord kan jag alltså självmant dra mina axlar ur led, och de hoppar ur led av sig själv om jag gör vissa rörelser. Det gör inte ont, men det ser läskigt ut, hehe.


FRÅGESTUND!

Eftersom det har varit lite glest med inlägg på senaste tänkte jag kompensera det med en frågestund! Ni kan fråga precis det ni vill ha svar på, ska svara ärligt på allt. Så det är frittfram för er att fråga. Puss&kram ♥


LASSE LINDH - HON TROR INGEN SER

Hon har levt i skuggan och trippat fram genom livet på tå
Så länge att hon vant sig och helt glömt bort hur fel det är

Hon tror ingen ser,
Men jag har sett dig och nu är du allt jag kan se.

Hon bär för stora kläder för hon har fått för sig att hon är ful
Men inga kläder i världen kan någonsin dölja ett hjärta som ditt

Hon tror ingen ser,
Men jag har sett dig och nu är du allt jag kan se.

Hon roas av enkla saker, saker som ingen annan tycks se
Och om hon tror hon är ensam, kan man ibland fånga henne le

Hon tror ingen ser,
Men jag har sett dig och nu är du allt jag kan se


HON BÖRJAR FÅ STORA KLÄDER, DET ÄR FÖR ATT HON HAR FÅTT FÖR SIG ATT HON ÄR FUL

Tumblr_lgcylfcusa1qgrzgro1_500_large
.

JAG BLEV ALLT SOM JAG SA, VAD BLEV NI?

Tumblr_lger61e64u1qck233o1_500_large
.    Sitter och lyssnar på gamla Lasse Lindh, sjukt fint. Mhm!

Fick reda på vilka länder vi ska representera på det kommande FN-rollspelet. Jag, Lisa E och Adam ska agera Sydafrika, härligt! Vi har redan kommit på finurliga saker vi ska säga/göra.  Snacka om att pluggtjejen inom mig just blev lite våt. Skämt å sido, så var det faktiskt perfekt att vi fick just Sydafrika, lätt att vet vart de står i de olika frågorna och man får debattera emot andra länder hårt, man får krossa dem! Älskar att debattera, tönt.


JAG ÄR BRA PÅ ATT VARA SJÄLV, MEN URSEL PÅ ATT VARA ENSAM, JAG ÄR SÅ JÄVLA TOM INUTI

Körde all in på träningen idag också! Joggade i tio min, och ja jag vet att det är sjukt lite, men det är en merit för mig. Jag joggar aldrig + plus rökning = dålig kondis. Sen körde jag styrka, triceps och mage det gick också bra. Hoppas på träningsvärk imorgon, då vet man att man kämpat!

Körde all in med maten också. så. jävla. äckligt.
Varför äter jag?!


JAG SKA CHOCKA HONOM, MED EN NY KROPP

Tumblr_lfrstceaop1qarihio1_500_large .

18 dagar.
Christian åker om 18 dagar, och är borta i fem veckor. Han ska nämligen åka till Thailand med sin bästa kompis för att gå en bartenderkurs och ha roligt! Jag är galet avundssjuk, men samtidigt är jag ju glad för hans skull.
Under tiden min älskade är borta ska jag träna, träna, träna! Jag har bestämt mig för att jag ska chocka honom när han kommer hem, han ska ha en flickvän som kämpar för att bli smal! Om jag äter så lite som möjligt, och tränar så mycket som möjligt kanske jag kan chocka honom med en "ny" kropp. Åh jag skulle så gärna vilja chocka honom, att han skulle få se mig smal. Åh..

Jag kommer sakna honom något helt otroligt.. Det här kommer vara det längsta vi vart ifrån varandra, och jag som tyckte det var jobbigt när han gjorde lumpen och ibland var borta 14dagar.. Nåja, det kommer blir destu mysigare när han komemr hem, då har man verkligen längtat och saknat varandra ♥


JAG SOM TVEKAT, JAG SOM ALDRIG VÅGAT TRO

Tumblr_lfh2l2ixrq1qbmg1lo1_500_large
Benen

400kcal bortbrända på löpbandet och ytterligare några till från styrkan (ben och biceps). Har inte ätit speciellt mycket idag, för att vara mig, (hallelujah! ), antar att det var därför jag var tvungen att gå iväg till toaletten efter konditionen för att spy. Det kändes så jävla bra! Äntligen har jag kört slut min kropp så den inte klarade av mer, det var så länge sedan jag tog ut mig såhär mycket när jag tränade.
Det är lite lustigt, jag kan spy när jag har tränat stenhårt och när jag har druckit alkohol, men inte annars. Varför?
Har tänk på en annan sak också. När jag powerwalkar/joggar svullnar mina fingrar upp. Varför? Lite smålustigt, men känner fler som varit med om samma sak.


DET ÄR SOM ATT SLÅSS MOT VÄDERKVARNAR

Klarade inte min måttplan, missade den med 1cm.. Fan jag måste kämpa.

I'VE GOT AN APPETITE FOR DESTRUCTION

Jag ska på tjejkväll senare idag, vi ska äta pizza, dricka öl och hetsa chips. ÄCKLIGT! Jag har redan ångest för hur många kalorier som jag antagligen kommer att äta. Jag vet att jag har för dålig karaktär för att låta bli den där sista ölen och chipspåsen… Varför finns det sådan mat? Jag vill inte bli fetare, jag är fan tillräckligt med fet.
Jag ska äta så lite som möjligt, måste i alla fall ta vara på den tid jag får med tjejerna. Vi har alltid roligt, så det kommer vi att ha ikväll också. Men all denhär jävla mat. Varför säger inte min hjärna nej till kaloribomberna? Varför låter inte min hjärna mig bli smal?

Cigaretten är min bästa vän just nu. Men dem kan jag inte heller röka med måtta. Aldrig gör jag något lagom, jag måste överdriva hela tiden. ..
Tumblr_lfgkjsrg081qab13so1_500_large
.


RSS 2.0