KAN MAN ENS KALLA DET TRÄNING?

Lär inte komma igång med träningen på riktigt förrän jag får mitt gymkort, vilket är om ca en vecka. Det suger.

Anyway här är det lilla jag har lyckats åstakomma idag:
♦ 40 min intervall
♦ 35 min powerwalk


TRY TELLING HIM IT'S JUST A LITTLE FUR TRIM

Jag är tydligen en förbannat irriterande moralkärring enligt T. Varför? Jo, hon sa att hon ville köpa en pälsväst nu till hösten. Då tyckte jag att hon skulle köpa en fejk med tankte på djuren. De flås levade. Död hud med hår från ett djur på en människa, ni hör ju hur illa det låter? Men nej, jag är bara en jävla moralkärring som snackar om att djuren ska ha rätt att behandlas bra de också. Har den bruden inget vett i skallen? Jag accepterar att du vill bära päls, men jag kan inte förstå varför. Varför kan du inte bara acceptera att jag tycker det är fel? Lär dig respektera andras åsikter, du behöver inte hålla med, bara respektera.

.


MATDAGBOK

♦ 1 banan
♦ 2 ostmackor
♦ 2 quornfärsbiffar m. ris och salsa + sallad
♦ 6 mcnuggets och pommes
♦ 1 quornfilé m. sås i ugn och pressad potatis + sallad
♦ 2 glas jucie
♦ 1 burk cola
♦ 1 stort glas rabarbersaft
♦ Otroliga mängder vatten


Edit: Kan passa på att säga att jag har UNS. Eller ja en blanding av anorexi, bulumi och BED, men inte så kraftigt att det kan klassas som något av dessa, plus det går i olika perioder. Ibland svälter jag mig själv, ibland hetsäter jag och tränar som ett as eller bara hetsar och mår dåligt över mig själv.. Vilket liv.


EFTER TIO ÅR ÄR DET DAGS ATT TA TAG I DET

Jag langar ett sånt här obligatoriskt "vem är jag?" inlägg som alla andra för att inte vara sämre.

Antar att om ett tag kommer kanske endel känna sig pressade eller triggade av att läsa denna blogg, och i så fall -läs inte för gudsskull! Jag har alltid varit större än andra tjejer runt omkring mig, och kännt mig ännu fetare än så. Vad jag kan minnas har väl dessa tankar kring vikt och mat osv. pågått sedan jag gick i tvåan. Nu börjar jag tvåan igen, fast andra ring. Jag känner att det är dags att göra något åt saken för en gångsskull. Hur många gånger har jag inte sagt "nu ska jag bli smal och vältränad", men lagt av och lämnat hoppet om en snygg kropp i garderoben? Tio år sedan det började, nu är det dags att bli fit. På riktigt! Jag tänker inte låta mig själv misslyckas igen..


RSS 2.0