I DON'T NEED IT, I DON'T NEED YOUR BLAH BLAH

"Jag dricker inte alkohol, jag är ju talliban"
Hahah, roligaste jag hört på senaste, jag älskar folk som har självdistans och kan skämta om sig själva. Det var en kvinnlig komiker som sa det på nyhetsmorgon på 4an, och hon kommer från Iran tror jag. Så himla skön och genomsnäll kvinna!  Underbar.


YOU KNOW YOU MIGHT FIND A BETTER PLACE

 162933_10150114654342146_368284707145_7805651_7326309_n_large
.
Jaha, idag är det nyår. Ett nytt år, gud vad tiden går snabbt. Jag tycker att nyårsfirande är sjukligt överskattat (pessimisten herself), för man förväntar sig förmycket av kvällen, ush. Om det finns någon jag verkligen avskyr är det att bli besviken.. Hursomhelst, så ska jag åka till Tilda vid tre för att käka middag med tjejerna och fixa oss för kvällen, tror vi skulle vara vid lokalen halv åtta. Kommer bli kul, men ser mest framemot att träffa mina fina kompisar innan, sen blir det så jävla överskattat och allt ska vara perfekt. Christian skulle egentligen också hängt med, men han skulle åka iväg till en annan fest nu. Lite synd tycker vi båda, vill ju ha min nyårspuss av min pojk, men jag klarar mig. Får smsa innan idag, man lär ju inte komma fram runt tolvslaget, hoho.
Kläder då? Jag har två klänningar att välja mellan, båda gör att jag ser lite smalare ut iallafall. Ena ser ur som en Marilyn Monroe klänning fast svart, och den andra är en röd draperad klänning med ena armen bar. Får beslutångest, jag vet ju att jag kommer noja mig. JÄVLA SKIT, kan jag aldrig vara nöjd?!

Nyårslöftet är samma som förra året; ta vara på det jag har, uppskatta det lilla.




DAY 12 – WHAT'S IN YOUR BAG

Jag har en ganska stor väska, så jag brukar ha med mig det mesta, detta är vad som finns just nu:
(när det är skola är den mest fylld av anteckningsblock och skolböcker..)

♦ Bläck- och markeringspennor
♦ Lypsyl
♦ Pånbok
♦ Silica forte tabletter
♦ Kalender
♦ Deo
♦ Trosor (?! måste legat kvar från någon gång jag var hemma hos Christian, haha)
♦ Plåster
♦ 6 tändare
♦ Ciggpaket
♦ Tuggummipaket
♦ Nagelfil
♦ Post-it lappar
♦ En pocketbok
♦ Mina glasögon
♦ Halsband
♦ Godispapper (ännu ett bevis på att jag är så jävla äcklig och fet, fyfan)
♦ Handkräm
♦ Busskort

JAG VILL INTE UPPNÅ ODÖDLIGHET GENOM MINA VERK, JAG VILL UPPNÅ ODÖDLIGHET GENOM ATT ALDRIG DÖ

Muse_large
.

Orkar inte snacka så mycket om julhelgen, kommer bara få ännu mer ångest. Ni är så fina, tack för ni är ni, och för att ni finns där ♥ Jag klarade inte viktmålet.. Överraskning? Nej verkligen inte med tanke på hur jag har ätit de senaste dagarna.

Men nu är det ändring! Jag är så galet pepp på att bli smal, att få vara fin, Christian kommer älska mig än mer som smal. Åh vad jag ska bli skinny! Jag bubblar av motivation just nu, måste fånga detta ögonblick, åh härligt, äntligen motivation! Fick bla. ett presentkort på en bokhandel i Kalmar, och jag vet redan vad jag ska köpa. En träningskalender! Hur bra? Så kommer jag kunna följa min framgång (ni också givetvis). Jag vill bara springa runt huset i all snö och skrika av glädje, vad händer? Motivationen är som sagt galen just nu! Ska äta så lite som det går och träna så mycket jag kan.


BOYFRIENDS DOESN'T WANT FAT GIRLFRIENDS

Mycket julmat, galet med julgodis läsk.. För mycket i två jävla dagar. Ångest, kommer tillbaka när jag lugnat ner mig.


DAY 11 – YOUR SIBLINGS

Jag har en lillasyster, Maja. Hon har alltid vara den söta av oss, alltid fått mest uppmärksamhet, och jag får jämt höra "åh, vad söt din syster är". Det är så irriterande, kan ingen tycka jag är söt? Nej just det, jag är ju fet.. Tillbaks till Maja, hon spelar fotboll och tycker om sin pojkvän. Hon har världens lockigaste (och finaste) hår och har fin mage. Lite blyg är hon också, men vi kan snacka om det mesta, när vi väl får tummen ur och pratar på riktigt med varandra. Hon är allt bra hon min syster.

(vill inte snacka för mycket om henne, med tanke på att hon kanske inte vill det)


THEY THINK I CAN'T DO IT, MAYBE THEY'RE RIGHT


.
Provade precis dendär tröjan jag pratat om innan.. Den satt fortfarande sjukt dåligt, magen bara vällde fram i den. Fan. Jag vill bara gräva ner mig i snön och stanna där tills jag är smal. ÅNGEST.


YOU CAN'T TASTE PERFECTION, YOU FEEL IT

 
.
Hur snyggt?!
Har städat och skottat snö hela dagen (sen 11 iallafall..), så lite kalorier har jag nog lyckats bränna bort. Vill bli av med mitt fett, jag vill inte vara fet på sommaren, om ett halvår. Det borde ju funka att gå ner 10 kilo till somaren? Jag behöver er hjälp, har ni några tips på övningar, hur man blir av med sötsuget , ursäkter osv? Jag behöver det, annars kommer jag fortfarande vara en fet kossa nästa sommar..


ÄNNU FINNS SORTEN SOM INTE GÖR ALLT RÄTT

Om ni vill maila, prata på msn eller liknande, är det bara att lägga till min mail (jag kommentarar alltid med mailen inlagd). Vill bara inte flasha den är på bloggen, eftersom det är min vanliga hotmail också. Be om mailen om jag inte kommenterat din blogg innan. Det är bara att köra hårt!


.


DAY 10 – WHAT YOU WORE TODAY

Har helt glömt bort denna lista.. Ska försöka komma igång igen med den!

Hade inget intressant på mig idag. Mörka stuprör, svart långt linne, gigantisk t-shirt med ena axlen bar och en sjal. Så otroligt ointressant och alldagligt, men sån är jag. Vill inte ta kort på mig för jag känner mig så uppblåst och fettig. Nu ska jag kolla på Skins, från början. Finns dte någon bättre serie? Nej.


OILY MARKS APPEAR ON WALLS WHERE PLEASURE MOMENTS HUNG BEFORE


.
 
Jag vill så gärna vara smal, snälla hjälp mig. MAKE ME FIT!

JAG EXPLODERAR OM DU SÄGER NEJ TILL MIG

Min debattartikel kom med i Kalmarläns tidning! Hur bra? MYCKET! Jag är så galet glad över detta, min svenskalärare sa att jag skulle skicka in min debattartikel (som vi skrev på ett prov) till dem för den var så bra. Jag tänkte "visst, jag kan ju iallafall testa", oftast är det politiker som skriver debattartiklarna i den tidningen så jag var lite tveksam, men så kommer jag, den unga bruden som bor där det är fem hus och smäller dit en debattartikel! Blir så underbart glad för en stund! Ska leva på detta så länge jag kan.

Förlåt om jag mallar mig eller så.. Men jag behövde få ut det, hehe.


I'M HIGH ON YOU AND ON DRUGS, IT IS THE WORST COMBINATIONS OF ADDICTIONS

Tumblr_kyft8xtrmg1qzyw65o1_500_large
.
Varför spyr jag inte? Jag hetsar ju så ofta.

Frökenana frågade mig för några dagar sedan om jag spyr efter jag har ätit. Det fick mig att tänka till på varför jag inte spyr? Jag försöker intala mig själv att det är för att jag inte vill förstöra mina tänder, och för att inte få så mycket ljus på mina matproblem. Men sen grävde jag lite djupare.. Jag spyr inte för jag vågar inte misslyckas. Jag testade för några år sedan, men inget kom upp, ingenting förutom saliv. Så pinsamt, jag satt där vid toaletten med tårar i ögonen och magen full av fett, och får inte upp någonting. Hur patetiskt? Jätte! Jag är rädd att jag kommer misslyckas igen om jag försöker, jag vill inte uppleva den skammen. Fyfan vad det var hemskt, jag kände mig så misslyckad, och gud vet vad, men det var så hemskt.. En ätstörd tjej som inte ens kan spy. Haha, ni hör ju hur det låter, jag skäms.

Jag tror det är min rädsla att misslyckas igen som gör att jag inte spyr. Fast jag kanske egentligen vill..

ALL OUR FEARS FALL ON DEAF EARS TONIGHT..

Idag funkade det att lägga in bilderna. Så nu vet ni hur jag ser ut i dagsläget, fetfetfet alltså. Nyckelben, bröstben ja, de är obefintliga för ögat, de gömmer sig i mitt fett. Äckligt, jag vet. Men dethär ska funka som motivation hoppas jag.

Dock har jag alltid gillat en sak på min kropp, mina handleder, de är relativt smala i  jämförelse med resten av kroppen iallafall. Kommer ihåg när jag var liten, så valde jag alltid tröjor som var fina runt mina handleder (låter knäppt) för att framhäva det enda "smala" på mig. Sånt gör jag fortfarande.. Jag bär alltid mitt silverarmband på min vänstra handled, närmast hjärtat. För jag fick den i födelsedagspresent för 2 år sedan av Christian, han köpte ett likadant till sig själv. Så det är som en liten symbol för vår kärlek. Jag älskar armbandet och har aldrig tagit av mig det förutom när jag badat i klor och när jag ska putsa det. Lite cheesy, men jag gillar det! En fin detalj för vår kärlek helt enkelt.

- Bilder borttagna - 


THE NOBLE ART OF LETTING GO

Tjuvlyssnat.se, vilket sida alltså! Får mig alltid på bättre humör, som denna liksom:

01.30 lördag natt. Ett gäng överförfriskade killar ∼22 kliver på tunnelbanan under
skrik och skrän. Efter en liten stund hojtar den ena killen till den mest berusade killen.

Kille 1: Öh! Marcus! Om en brud kommer fram till dig på krogen och frågar om du
ska hänga med henne på toaletten och du svarar "nej, jag är inte pissnödig" är man
inte dum i huvudet då?
Kille 2: Men lägg av då! Det är fan inge roligt längre!

HAHA, jag skrattade rakt ut när jag läste den!


FALSKA DRÖMMA OM SANNINGEN SOM RÖR ALLT

Försökt lägga upp lite bilder på mig (!) i kanske tio min till ett inlägg, men det funkar inte.. Kanske ett tecken från gud att det är bäst om jag inte visar mig inför er? I guess so. Kanske försöker lägga upp imon i stället, om gud tillåter mig.


YOU WILL ALWAYS PICK ME UP WHEN I AM DOWN

Tumblr_ldp2xqz34i1qb34xco1_500_large
.

Först och främst: förlåt  för min groteskt dåliga uppdatering, men som sagt, internet har inte funkat som det ska här hemma i de småländska skogarna.

Jag har hunnit med att lyssna på älskling när han spelat två gånger, en gång med hans band och en gång med songpeformance gruppen. Det var underbart, älskade båda gångerna, han är grym min karl! Har även hunnit med att vara med bästavänner, mysa med min fina pojkvän, gå på stan med fina kompisar och får en gratis mcflurry av mcdonalds (ush, fy Amanda!), bli galet sjukt, och viktigast av allt: få jullov!

~~~

Var hos Linnéa nyss, jag åt där. Någonslags torsk i världens godaste sås med ris (nej Amanda, du ska inte tycka om mat!), jag tog ganska mycket. Eller ja, jag smetade ut det så det skulle se mycket ut för jag ville inte äta alls egentligen. Efter jag ätit upp så frågar Linnéas mamma om jag ska ha mer, men jag tackar nej för jag blev så mätt, då kläcker hon ur sig "Äter du alltid så lite?". Jag tror inte hon förstog hur mycket den kommentaren värmde mig, för en liten stund iallafall. Den fick mig att leva i dimma ett tag och fick mig att tro att jag äter lite. Men det gör jag aldrig, mängder med mat är inte min grej. Allt eller inget.



I JUST WANT YOU TO KNOW WHO I REALLY AM

Jag. är. så. jävla. patetisk.
Jag har hetsat godis och chips idag, eller nej. Jag hetsar fortfarande godis och chips nu, nu när jag skriver. PATETISK. Varför all denna hets? Varför, kan jag inte få något jävla svar någon gång? Hänt två fina saker idag iallafall; 1. jag fick mvg på samhällsprovet, 2. Sverige har tagit sig vidare till semifinal i handbollen, legendariskt!

Imorgon ska jag åka till växjö för att kolla på Christian när han uppträder med sin grupp från song performance kursen, det ska bli kul. Han sjöng en låt för mig förra helgen, som han ska sjunga imorgon. Hallelujah, fast med hand egna svenska text. Jag fick tårar i ögonen, för det var så vackert, och jag har alltid tyckt han sjunger underbart men detta var något speciellt. Åh! ♥ Jag är en känslig tjej..
Sen på fredag spelar han med sitt band på monokrom (en liten musiklokal i Kalmar), det ska också bli grymt kul. Det kommer vara första gången jag hör deras låtar, vilket gör dte ännu mer spännande!




.


INTE GRÅTA, DET SKULLE DE ALDRIG FÖRLÅTA

Internet har inte funderat som det ska de senaste dagarna, så jag får se hur det blir med uppdateringen denna vecka.

Bröstsmärtorna  gör sig titt som sätt påminda, men som tur är så efter torsdag har jag inget prov/inlämning kvar. Då får jag äntligen pusta ut när det gäller skolan. Dock är ju träning på schemat då, eftersom det har varit galet lite träning. Det hatar jag mig själv för! Men jag går inte upp iallafall, ett kilo ner sedan förra veckan. 66 äckliga kilon med fett på min kropp, ett kilo kvar till julaftonsmålet. JAG SKA KLARA DET!

Skulle inte tacka nej till att se ut som Lindsay. Men det är något jag ska klara, för jag ska bli smal.

.


JAG MINNS ALLA SVEK JAG EN GÅNG FÖRLÄT


Peter LeMarc - Evelina
Detta är den absolut bästa versionen, avskalat och så rent från hjärtat. Han tränger verkligen in i mitt hjärta med sina ord. Tårarna rinner ned för mina kinder, för han träffar alltid så rätt, alltid. Lyssna på texten så förstår ni.


NÄR INGEN SER ELLER HÖR KOMMER GRÅTEN

Åh helgen gick jättebra! Inget hets, småsmå portioner, inte heller äckel fett. Men såklart nu när jag är hemma igen så proppar jag i mig en massa skit. Varför? För att väga upp för jag var så duktig i helgen, för att jag inte förtjänar det? För att jag inte förtjänar att bli smal? Jag kommer iallafall aldrig bli det i denna takten.

.
Tänk om man hade denna diciplin?

FÖR MÅNENS SKULL, EN SISTA LJUDLÖS DANS

Min lillasyster sa att en kille i hennes klass var galen i huvudet och då protesterade jag. Men så berättade hon att den här killen mår hur dåligt dom helst. Idag hade han sagt "ni måste akta er när jag slutar, för jag kommer nog börja mörda", med ledsen röst, och senare på bussen berättade han om sina röster i huvudet som sa åt honom att göra saker, och att han blev galen om han inte lydde. På sommarlovet så skickade han ett mms till en klasskompis där han håller en kniv mot sin strupe, och han skär sig regelbundet. Förstår de inte?! Han behöver hjälp! Det gör så ont i mitt hjärta när jag hör detta, och ingen reagerar. Han måste få hjälp, han kan klara sig ut skiten!

Jag känner igen mig lite, inte med att vilja skada andra människor dock. Jag hörde aldrig riktiga röster, men alltid när jag duschade eller badade hörde jag människor som skrek. Det var hemskt, ni vet sådana hjärtskärande skrik för livet. Att vara självdestruktiv och göra allt för att  skada sig själv för man inte är värd bättre. Ingen uppmärksammade mig. Men denna kille, låt honom inte brara gå tyst förbi. Han behöver hjälp.


Tumblr_lcayu8m2a81qb6tj1o1_500_large
.


DET ÄR ALDRIG FÖR SENT ATT BLI SIG SJÄLV

Mätt där jag är som störst

Handled: 14,5cm (-0,5cm, på vadera)
Arm: 26cm (-1cm, på vadera)
Höft: 95cm (-2cm)
Bröst: 96cm (-5cm) Neeej, jag vill ha kvar dem.. det är det enda fina på mig
Lår: 56cm (-3cm, på vadera)
Vad: 35cm (+1cm, på vadera)

Fan vad dåligt, jag ska bli mindre jag lovar. Men minus är alltid minus right?
(Jag vill ha större vader, för de är så små till mina dallerlår. Så det är bara bra med ett plus där.)

JAG ÄR JU RÄTT TRASIG INUTI, MEN DET FINNS INGA MISSTAG - BARA SÅNT DU ALDRIG LÄR DIG

"Oh herre jesus, ska du verkligen ta mycket?!" Tack pappa, verkligen tack.


DE SÄGER ATT KÄRLEK ÄR NÅGOT VI BEHÖVER


  .
Jag har klarat dagen bra matmässigt idag faktiskt! Inget hets eller överätande, mindre portioner än vanligt också. Att klara det gör en så jävla peppad! Jag ska bli smalare, jag ska, jag ska, jag ska. Det vägrar jag att kompromissa med.

Idag på geografi lektionen pratade vi om befolkningsökning, och att det inte finns mat till alla (om alla hade varit vegeterianer hade det varit betydligt mindre svält, nästan ingen), och att vi som bor i i-länder äter på tok för mycket mat. Kändes som om lärare pekade på mig "Det är du Amanda, du äter upp all mat. Det är du som äter för mycket och är fet, du måste dela med dig. Din feta kossa, har du inte ätit nog?". Fast jag gjorde ju givetvis inte det, men det kändes som det. Jag vill inte vara den som äter så mycket.




DON'T DRINK AND DRIVE, YOU'LL KILL SOMEONE

Nämnde ju rattfylla i detta inlägg.
Rattfylla är något jag tycker så illa om att jag bara vill spy på de personer som kör fulla. Jag skiter fullständigt i om en idiot vill sätta sig i en bil och riskera sitt egna liv, men att riskera andras liv när man sätter sig bakom ratten, är det inget man tänker på?! Jag tycker inte att man ska sätta andras liv i fara, speciellt inte när det är en själv som gör ett brott, med vilja. Nej, så gör man inte!

Skulle aldrig sätta mig i en bil med en rattfull chaufför, verkligen inte. Jag tror lite det beror på att mamma förlorade sin bror i en bilolycka. Jag vet inte om han var full, somnade eller tog livet av sig, allt mamma säger är att han körde in i en stenmur. Jag vill inte att hon ska förlora en till person i en bilolycka. Så snälla tänk innan du kör rattfull, det kan förstöra så många liv. Det är inte ditt liv jag bryr mig om, det är de andras liv. För jag anser att om man ens sätter sig bakom ratten full, så är man en vårdslös person,  och jag hatar det.


YOU ARE MAKING MY DREAMS COME TRUE BABY

Ni vet att jag älskar min klass, men det finns endel idioter också, så klart. Bland annat en kille, vi kan kalla honom Johan. Johan har exempelvis sagt "vi dödade era mammor och våldtog era barn", till en i klassen om Vietnamkriget. Kan ju tillägga att hennes föräldrar flytte från Vietnam under kriget! Han säger att folk inte är lika värda om man inte har pengar, kränker folk i klassen på facebook "första gången jag såg dig trodde jag att du var en transa, du kommer aldrig hitta en kille som tycker du är snygg, du är så jävla ful och äcklig", låst inneen av mina närmsta kompisar i klassen i ett rum på en fest och hade sex med henne (mot hennes vilja i princip), kört rattfull. Ja lista är ännu längre, men ni förstår poängen.

Hursomhelst så opponerade (gav kritik osv.) jag på hans rapport idag, och det mina vänner, var det bästa jag gjort. När jag läste igenom rapporten skrattade jag för jag såg att han hade urkundsförfalskat, alltså kopierat och klistat in precis samma sak. Sex gånger hade han gjort detta, säkert fler. Inga källor alls och en massa fel. Det kändes så jävla skönt att stå inför klassen och berätta vad han hade gjort för fel. Sån galen skadeglädje! Jag var ju givetvis professionell och sa vad han hade gjort bra och kunde ändra på, men  att jag var tvungen att nämna de felen han gjort var underbart. Kunna ge igen för alla han någonsin trampat på, fast utan att någon kan klaga på hur jag gjorde!


UTAN FÖRÄNDIRNG, ÄR DU FORTFARANDE DÄR DU ÄR IDAG, ÄVEN OM ETT ÅR FRÅN IDAG

Jag har gjort viktmål nu. Jag ska vara fit sommaren 2011, jag ska inte dallra. Om jag inte ska dallra krävs det seriös träning, nu!  Jag ska klara det, hoppas ni hjälper mig på vägen? ♥ Här har ni mina mål:

Julafton: 65kg
Slutet av januari: 63kg
Mitten av februari (när baby åker): 61kg
Slutet av mars (när han kommer hem): 59kg
Slutet av maj: 57kg
Slutet av juni (födelsedag): 55kg
Mitten av augusti (magaluf resa): 53kg

(Ja, jag vet att jag är fetfetfet. Och att det är dåliga mål, men jag vet att om jag sätter för låga vikter som mål kommer det bara sluta med att jag hetsar ännu mer och går upp igen. Vi stanna där nere, inte gå upp igen. Vill se ut som Adriana Lima på bilden här under, galet snygg)
Tumblr_lc5g93czcp1qcfly7o1_500_large
.


UNLESS WE FILL THEM WITH FAITH AND LOVE, THEY ARE EMPTY AS THE HOWLIN' WIND

Tumblr_lclxzschq81qduck0o1_500_large
.
Jag vill vara lika elegant som Angelina Jolie.

Föresten så har mitt lilla schema, med vad jag ska göra varje dag nu när jag inte hinner åka till gymmet, gått relativt bra. Följt det jag ska varje dag, förutom nyss då. Hetsade verkligen i mig maten. Ush! Men det ska bli bättre, jag lovar er. Så ni slipper skämmas över mig, och jag över mig själv också, givetvis.

En till sak också. Jag köpte ett par "smaljeans" i slutet av sommaren, de börjar sitta slappt. Hoppas jag inte inbillar mig bara, eller att de har töjts ut sen jag köpte dem.


SOMETIMES IT'S LIKE SOMEONE TOOK A KNIFE BABY, EDGY AND DULL AND CUT A SIX-INCH VALLEY TROUGH THE MIDDLE OF MY SOUL

Jag hatar att jag alltid ska ha så sjukt höga förhoppningar hela tiden. Allting bara förstörs på några sekunder.

Tumblr_lb4s5e877n1qcphp4o1_500_large
.


DE SÄTTER UPP AFFISCHER ÖVERALLT SOM SÄGER "VI TJÄNAR MER ÄN DIG"

Nej, jag måste skärpa mig helt enkelt. Tog nyss bilder på mig själv för att ha några före bilder att jämföra med sen när jag gått ner i vikt. Fyfan vad hemskt det är. Kanske visar er dem sen, bara för att motivera mig själv att bli av med allt äckligt. Sjukt oproportionelig är jag också. Blä.

Har inte tid för gymmet nu heller så jag har gjort en lista på hur jag ska kunna "träna" osv. utan att gå till gymmet och fortfarande hinna med plugget. Detta är det jag ska göra per dag:
♦ 50 vanliga situps
♦ 50 sneda situps
♦ 50 armhävningar
♦ 50 benöj (25 på varje ben)
♦ 50 tåhävningar
♦ ingen hets
♦ äta mindra portioner när jag väl äter
Basic saker, eller hur? Och jag kan ändå inte göra det, skaffa diciplin Amanda!

 
.



I STAND IN A ROOM WHERE I CAN TAKE NO MORE


.
Jag är hemma från skolan idag för jag orkade inte, sen måste jag skriva klart min rapport som ska vara inlämnad imon. Kommer aldrig bli ett bra arbete.. Har planerat att jag inte ska äta något till mamma och pappa kommer hem (vi äter alltid tillsammans), och när jag väl äter ska jag inte ta så mycket och säga att jag åt mycket precis nyss. Men vad tror ni hände nyss?  Min plan gick i kras, jag åt såklart. Två äcklga ostmackor och oboy, OBOY? Åh, äckel Amanda. Jag ska ju för helvet bli smal någongång, jag vill vara det nu nu nu.


DAY 09 – YOUR BELIEFS

Jag tror att allt händer för en anledning. Men varför sker då mord, säger ni då! Kanske är det för att vi ska uppskatta det vi har, kanske för att den personen ska försöka förstå hur fel det är, kanske för att visa oss andra vad som är rätt och fel, kanske för att vi måste känna något starkt ibland. Jag har inget svar, det är bara spekulationer, men jag tror att det sker för en anledning.
Jag tror på kärleken, att kärleken ger oss hopp. Kärlek till vänner, familj, saker, mål och tankar. Kärleken betyder mer än vad man tror, utan den så är vi bara ett skal.
Jag vill så gärna tro att vi föds på nytt när vi dör. Fast vi inte kommer ihåg någonting av vårt gamla liv, att det är därför man kan ha dejá vu känslor och det är därför har sjuk talang när det gäller vissa saker.
Jag tror inte på någon gud, jag tror på människan. Jag tro att vi alla föds goda och det är miljön och andra faktorer som bestämmer hur man senare blir. Att du kan välja hur du ska agera, och om man gör fel saker kan man fortfarande vara god. Du bestämmer själv vem du ska bli och vara.


RSS 2.0